Fotoshoot

Fotoshoot

Een woordje uitleg...

MyKingdom Fotografie fotografeert enkel met natuurlijk licht. Dit zorgt voor eindeloze mogelijkheden. Ik sta dan ook open voor elk voorstel en ga graag een uitdaging aan! :-)
Zowel bij mens als dier, vind ik het erg belangrijk dat er tijdens het fotograferen plezier wordt beleefd. Alleen zo kan ik streven naar het beste, meest pure resultaat en daar neem ik dan ook al te graag mijn tijd voor!!

Zapbl1LRmats.jpg
Noalie1LRoks.jpg
GenP1LRmats.jpg
X4LRok2ruisOK1Xs.jpg

"Ans, je weet wat je doet, je stuurt de mensen en hondjes in de juiste richting, wat altijd mooie plaatjes oplevert. Wij zijn en blijven MyKingdom fans van het eerste uur!" Marieke en Hannes, Lewis en Kaï

"Super hoe de klik er onmiddellijk was. Je gaf concrete instructies hoe we moesten poseren en je besliste zelf waar de mooiste foto's konden genomen worden. Zo wilden wij het, dan hoefden wij ons hier geen zorgen over te maken. Onze kindjes vonden het ook fijn.

Het resultaat was super! Prachtige foto's, waaw. Dit was meteen onze eerste ervaring met een professionele fotografe en zal ook niet de laatste zijn, weten we nu. Dit is het echt waard!" Mieke, Maarten en de kindjes

"Ik ben heel trots en super blij met het resultaat van de shoot, want eerlijk? Ans had het niet gemakkelijk met mijn meid... Lina had een gekende Basenji-dag (I don't want to) ;-) Dus engelengeduld was echt wel vereist!"

Nathalie en Lina

"We willen je nogmaals heel erg bedanken voor de mooie foto's. Het was voor ons een ontspannen shoot, waaraan we enkel pakkende plaatjes overhielden!"

Laetitia, Frederik, Noor en Ibeau