Fotoshoot

Fotoshoot

PASSIE, KENNIS EN GEDULD...

 

Drie begrippen die MyKingdom heel dierbaar zijn...


PASSIE is wat Ans uitstraalt. Met een aanstekelijke dosis enthousiasme en energie, weet ze haar cursisten tijdens workshops te motiveren en te inspireren! Ook tijdens de fotoshoots gaat Ans ten volle voor elk beeld. Het gaat er haar niet om zich in een veilige cocon te gaan nestelen, maar telkens opnieuw grenzen te verleggen. Elk dier is uniek en zo is dat ook voor elke foto...  Beelden spreken en ontroeren, als de liefde voor paard, hond én fotografie ervan af spat, aldus Ans.  

 

KENNIS is volgens Ans datgene wat haar dichter bij haar modellen brengt. Kennis van hoe en vooral wát je fotografeert, maakt je beelden en de beleving ervan sterker! Dankzij een levenslange ervaring als ruiter en het 'houden van' een eigen paard (15 jarige Lusitano hengst, Zapata), is Ans heel erg goed in het lezen van haar paardenmodellen. Als eigenares van Zafran ( 8 jarige Beauceron reu)  en het vrijwilligerswerk bij een hondengedragstherapeut, kan ze heel makkelijk inspelen op hoe haar hondenmodellen zich voelen en wat hen kan helpen om vooral ontspannen en enthousiast voor de lens te staan. Zo wordt een fotoshoot bovenal een fijne ervaring voor eigenaar/ruiter en paard/hond! 

 

Last but not least... GEDULD, engelengeduld.  Een gave waarover elke fotograaf zou moeten beschikken, vindt Ans.  Geduld brengt rust én geeft vertrouwen.  Het geeft de cursist die de workshop bijwoont en de eigenaar en het model die het beste van zichzelf geven, het gevoel belangrijk te zijn. Tijd geef je immers enkel aan wat voor jou van waarde is. Tijd om te (her)beleven, tijd om te koesteren, tijd om te kijken... naar dat ene beeld. Voor altijd.

My-Kingdom---Ekkow-Photography_-24s.jpg
My-Kingdom---Ekkow-Photography_-35s.jpg
36086950_10213743752642295_7211235074778333184_o.jpg
UTIF3719f.jpg