Links

Links

De Beauceronkennel van mijn beste vriendin, Larissa de Vries. Larissa en haar roedel zijn mij heel dierbaar en vele van haar honden en pups zijn te zien op mijn foto's. Ook mijn Zafrán komt van bij haar vandaan.

Dressuurstal Equitop.

Anouk en Ignace De Baere bieden een sfeervolle accommodatie voor het stallen, verzorgen en trainen van paarden. Ze hebben steeds goede, getalenteerde dressuurpaarden te koop, allen zorgvuldig geselecteerd en goedgekeurd.

Photodrome is een heel leuk Nederlands fotoforum waar je je foto's kan laten beoordelen.

Jeroen Kelfkens uit Nederland ontfermt zich over Beaucerons die een nieuwe thuis zoeken... Iets wat hij met hart en ziel op zich neemt.

Een gebrek aan ruimte en financiële middelen steekt jammer genoeg soms de kop op. Gastgezinnen kunnen zich daarom steeds bij Jeroen aanmelden. Alsook een gift op het rekeningnummer NL 12 RABO 0113573162 is steeds welkom!

Vanuit een intense passie brengen Pieter en Hannes straattheater voor jong én oud. Toeschouwers zijn hun doelwit en ze nemen die graag mee in een uniek moment vol ludieke circusscènes, bizarre personages, improvisaties, ...