MyKingdom fans

MyKingdom fans

Wat is het ideale kerstgeschenk? Een shoot met je meest trouwe viervoeter!
De shoot stond gepland en we keken er erg naar uit! Toen ons hondje plots een oogtrauma opliep, enkele dagen voor de shoot, konden we op erg veel begrip en steun van Ans rekenen. Gelukkig kon mijn Mopshond zijn oogje snel weer openen en kon de shoot doorgaan. Het was een erg warme dag. Het geduld van Ans was bewonderenswaardig. Ze behandelde het hondje met zoveel liefde, begrip en respect. 
Het resultaat was adembenemend, zoveel mooier dan we ooit hadden durven dromen! Er hangen enkele uitvergrotingen ingekaderd en ook op onze kalender is Burberry terug te vinden. 
Dit jaar lag er opnieuw een bon voor een shoot onder de boom! Mijn keuze was snel gemaakt: ook dit keer zou ik de shoot bij MyKingdom plannen. Dit keer zal een andere viervoeter plaats mogen nemen voor de lens. Ik ben erg gelukkig dat ik ook van mijn liefste paardje leuke herinneringen zal hebben op beeld! 


Marie-Laure Gielen & Burberry 

Mijn allereerste workshop met Ans was tegelijk ook de allereerste keer een fotoshoot aan zee! Hoe hard ik daarvan genoten heb kan ik niet eens met woorden uitdrukken. 
Een tweede workshop ook op een prachtig uitgekozen locatie met een prachtig model! Bakken uitleg en informatie waar je toch even zoet mee bent!
Ik bewonder ook Ans haar talent, creativiteit, geduld, respect, vriendelijkheid, openheid,...
Beide workshops waren enorm aangenaam en ik raad het dan ook aan iedereen aan!


Margot 't Kindt (<- foto door MéLon Photography) 

Ans is zeer professioneel, creatief, geduldig, ... Ben zelfs aan het denken om daar een jaarlijkse traditie van te maken "een fotoshoot met mijn sloeber". Misschien weet ik al een volgende mooie plek...

Els De Vos

 

Ik heb nu een 4-tal workshops bij jou gevolgd Ans en iedere keer ga ik super tevreden terug naar huis! Met heel veel enthousiasme en geduld breng je jouw liefde voor de fotografie over op je cursisten. Je zorgt telkens weer voor fantastische modellen en locaties. Je slaagt er in om de modellen en hun baasjes op hun gemak te stellen. Je cursisten sta je met raad en daad bij, maar je laat ons ook de vrijheid om ons eigen ding te doen. Ik zou zeggen doe zo voort en mij zie je zeker nog eens terug!

Stephanie Vanspeybroeck (<- foto door Hiko Photography)

Lieve Ans,

ik heb al meerdere prachtige ervaringen met MyKingdom Photography. Niet alleen heb ik hier ontzettend mooie foto's aan over gehouden, ik heb ook kennis mogen maken met jouw liefde voor het vak, liefde voor de mensen en je megaliefde voor de dieren. Mijn paarden werden telkens prachtig op foto gezet, je kan als het ware in hun ziel kijken en al hun karaktereigenschappen lees je er zo vanaf. Dat is goud waard naar mijn mening! Je bent fantastisch bezig, ik hoop dat we nog eens de kans krijgen om samen iets moois neer te zetten!

Nathalie Vincke 

Ik heb reeds 4 keer een workshop gevolgd bij Ans. Elke keer weer wist Ans me te verrassen met haar kennis, geduld...en zo veel meer. Ze weet ook telkens een mooie locatie uit te kiezen, ze zorgt voor de mooiste modellen....Ans zorgt er voor dat iedereen met een tevreden gevoel naar huis gaat, én heel wat ervaring heeft opgedaan!!

Ma Ra (<- foto door Ma Ra) 

Ik ben toevallig bij Ans terecht gekomen toen ze op zoek was naar een model (paard). En wat ben ik daar blij en dankbaar om! Mijn dieren (paarden, pony’s, honden) hebben al meerdere malen het geluk gehad om voor haar lens te mogen staan. Keer op keer een super samenwerking, met veel geduld, passie, vertrouwen en liefde! De dieren vonden het ook telkens leuk, al die aandacht. Telkens kreeg ze het ook weer voor elkaar om prachtige foto’s te maken! Bedankt voor deze prachtige herinneringen van mijn dieren... 

Julie en de beestenboel ;-) 

Onze ervaring met MyKingdom Photography... die was in 1 woord uniek! Drie jaar geleden kregen wij van vrienden een cadeaubon voor een shoot bij jou. Dit was een 2e kans om mooie plaatjes te maken van onze bernerbeer Ibeau. Hij was ernstig ziek en we hadden niet veel tijd meer samen. Met een bang afwachtend hartje contacteerden we jou. Op een koude regenachtige zomerdag in 2015 maakten we kennis met een heel lieve, hartverwarmende fotografe die met veel geduld plaatjes maakte van onze beer en dochter. Plaatjes die ons de dag van vandaag nog steeds nauw aan het hart liggen. Plaatjes waarop de liefde te voelen is voor Ibeau. Zijn lichaam dat niet meer kon, zijn blik die het zo hard wou... Jij maakte daar die dag voor ons z'n verschil. Waarvoor oprecht dankjewel!

Laetitia, Frederik, Noor en Ibeau